Descripció
🌱 L’arròs és un dels cultius més importants al Delta de l’Ebre que ha anat adquirint importància al llarg de més de 150 anys. Avui en dia costa imaginar-se la fisonomia del Delta sense els arrossars, doncs els arrossars ocupen prop del 65% de la superfície del nostre territori.
👨🏼🌾 A casa nostra portem conreant arròs, generació rere generació, des de fa més de 60 anys amb la mateixa passió que el primer dia. Tot i ser un conreu delicat de produïr, i fins i tot arriscat, degut a la dependència del clima, la disponibilitat d’aigua i les plagues, els arrossaires vivim la campanya amb tota la dedicació per portar la collita a cap. L’arròs és passió, i avui us en podem oferir una mica amb aquest autèntic arròs del Delta de l’Ebre.
🍽️ Al carnaroli es caracteritza per tenir un gra que ens ofereix una textura esponjosa amb el nucli al dente. Disposa d’una bona resistència a coccions lentes, i el seu alt contingut de midó aporta un extra de cremositat i suavitat al plat, fent-lo l’ideal per risottos i arrossos melosos.
💪🏼 L’arròs es ric en vitamnina B i minerals com el ferro, el fòsfor, o el seleni, que ajuda a cuidar el cor i les articulacions.